Посрещнете „Аладин“ на вълшебно килимче през 2019 година

Отдавна, много отдавна…още през 1992 година за първи път на бял свят излиза култовата класическа история Аладин, превърнала се в една от емблемите на Дисни.

Със сигурност не сте забравили красивата мелодия и пленителния блясък на анимацията, която се завръща още по-магична, по-зрелищна и по-завладяваща в пълнометражна версия. Базиранa на приказката  „Аладин и вълшебната лампа“ от „Хиляда и една нощ“, новата величествена продукция съчетава в себе си спомена по така обичания детски филм и абсолютната феерия от цветове и пищност, която буквално ще ни залее от големия екран.

Принцеса Жасмин копнее от цялото си сърце да опознае света извън стените на палата, в който живее. И точно, когато това й изглежда най-малко възможно, изневиделица, и то носещ се на вълшебно килимче, Аладин се появява в живота на красивата принцеса. Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно единствено условие, което може да спаси Аладин от затвор. Той трябва да намери вълшебна лампа и да я занесе на Джафар, който безрезервно я желае.

Режисьор на Аладин е култовият Гай Ричи (Шерлок Холмс, Шерлок Холмс: Игра на сенки), а сценарият е дело на голям екип от професионалисти, сред които Джон Аугуст и Рон Клемънтс. В актьорския състав на филма рамо до рамо застават както нови, така и добре познати актьори. Ролята на Аладин е поверена на младия талант Мена Масуд, Наоми Скот (Звездни рейнджъри) влиза в ролята на принцеса Жасмин, а Марван Кензари (Бен-хур, Убийство в Ориент Експрес, Мумията) ще се превъплъти в образа на злия Джафар. Най-голямата изненада е невероятно симпатичният дух от лампата, в чийто образ влиза любимецът на зрителите Уил Смит (Мъже в черно, Аз, роботът, Аз съм легенда).

Ориенталското великолепие на новата продукция ще бъде подкрепено от грандиозен визуален спектакъл, както и от препратка към сюжета на любимата анимация в комбинация с чисто нови елементи. За да бъде създадена тази атмосфера, екипът на продукцията строи декорите от нулата и няма детайл, който да е пропуснат или подценен.

Намислете си три желания и потъркайте лампата заедно с Аладин – от 24 май в кината на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Човешки съдби и подвижни градове рухват в новия трейлър на продуцирания от Питър Джаксън „Смъртоносни машини“

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

ОЩЕ ОТ ПЪЛНОЩАСТИЕ

„Вчера си е за вчера“ ни показва свят ... https://www.youtube.com/watch?v=Dpe70E0EEDo&feature=youtu.be Довчера всички знаеха кои са Бийтълс. Днес само Джак знае, че са съществували и...
„Господарка на злото 2“ с първи трейл... А вие виждали ли сте по-красиво зло? https://www.youtube.com/watch?v=2oU_OGC2dK0 Имало едно време зла вещица и принцеса, прокълната да спи за...
Включваме на свръхзвукова с първи трейлър на СОНИК... ВСЕКИ ГЕРОЙ ТРЪГВА ОТНЯКЪДЕ! https://www.youtube.com/watch?v=-76L_eKumdc&feature=youtu.be Тази есен ускоряваме на макс с игралния филм, б...
Първият трейлър на „Star Wars: The Rise Of Skywalk... Всяко поколение има своята легенда https://www.youtube.com/watch?v=urBZQXDPztc Този декември ще станем свидетели на заключителната глава на...

Comments are closed.