ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един 30-годишен, усмихнат и брадат световен шампион, който търси щастието в „непостижимите“ успехи!

автор: Ангел Караиванов

  • ЕДНО: Прави добро, а каквото ще да става!

Това е девиз, който смело защитавам. Трябва винаги да намираш време да правиш добрини. Те несъмнено ще те правят щастлив и ще ти се върнат някой ден – бъди сигурен. Във Вселената има равновесие и баланс, ти не си изключение. Винаги опитвам да помагам: на непознати, на възрастни хора, на малки деца, на мои ученици и приятели.

  • ДВЕ: Мечтай за малките неща в живота!

Всеки има мечти, но повечето са мащабни и недостижими. Макар че „няма невъзможни неща“ и не бива да ти е таван небето, а трябва да погледнеш и отвъд него… Когато започнеш да си мечтаеш, примерно да срещнеш случайно стар приятел или да си намериш 5 лв. в стари дънки… И това ти се случи – ще усещаш вкуса на щастието в живота си.

  • ТРИ: Намирай време за нещата, за които никога не ти остава време!

Всеки пренебрегва малките си хобита. Има неща, които всеки път оставяме за другия път. Отдели ден в седмицата или в месеца, в който да си направиш списък с неща, които все искаш и все не ти остава време да свършиш. Повярвай ми, ще се почустваш истински щастливец, когато го направиш. Аз рисувам, почиствам градинките пред блока, обличам тинейджърските си фланелки 🙂

  • ЧЕТИРИ: Опитвай да правиш невъзможни неща!

Нищо не е по-лошо от това да си искал нещо и дори да не си опитал да го постигнеш. Дори и никога да не се получи, ще знаеш, че си си пробвал късмета. Ако е писано, ще се случи. Нито един „велик“ успех не е бил очакван!!!

Така станах световен шампион, въпреки че никой българин преди мен не беше покорявал този спортен връх.

Аз съм Ангел Караиванов. Мечтател, добряк, човек, който търси начин да те накара да се усмихнеш и да научиш нещо ново. Национален шампион съм по борба, сумо, ММА и граплинг – световен в последното. Като малък исках да стана голям шампион, сега искам пак да стана малък. Занимавам се с треньорска дейност: имам отбор по граплинг и ММА, също така тренирам групи по кросфит – това ми е другата страст. Правя много благотворителни инициативи, свързани със спорт. Обичам запознанствата и усмихнатите хора, заредени с позитивна енергия. Винаги търся любовта навсякъде, във всеки и във всичко – това е движещата сила в живота ми.

Можете да следите инициативите ми тук:

https://www.facebook.com/AngelKaraivanovCoach/

Снимки: личен архив Ангел Караиванов
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Ангел Караиванов и на Пълнощастие

Comments are closed.