ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ…eдно рисуващо момиче на 49, което се наслаждава на света във всичките му нюанси

автор: Ваня Ганчева

  • ЕДНО: Следвай порива на душата си и не чакай чудесата да се случат, създай ги сам!

Един ден си купих бои и започнах да рисувам – за първи път в живота си. „Мажех“, както се изразяваше мъжът ми – с пръсти, с ръце, с длани, а се получаваха картини. И до днес, почти година по-късно не спирам да се учудвам как се появяват тези образи, но продължавам, защото ми харесва.

  • ДВЕ: Пази детето в теб!

Аз моето си го обичам и честичко се подчинявам на командите му. Да се усмихнеш на слънцето, да направиш някоя лудория – безценно 🙂

  • ТРИ: Всеки миг е неповторим!

Дори лошите случки в живота ти дават поуки. Разбирайки живота, се потапяш в пълно щастие.

  • ЧЕТИРИ: Винаги благодари на подаръците от съдбата!

Много често тя ни поднася неща, за които дори не сме си помислили да мечтаем.

Щастливо омъжена, в неосъзнато напреднала възраст създавам нова част от книгата на живота си – далеч от суетата и забързания живот на големия град. Аз съм Ваня Ганчева – художничка от 11 месеца. Дори не мога да се нарека самоука, защото не се уча сама, аз просто рисувам.

Мина почти цяла година, откакто душата ми се отвори и даде импулс да изразя себе си чрез боите на бялото платно. Пръстите ми сами ваяха картини и започнах да рисувам, ей така на шега. Това съм аз, това е погледът ми към света. Желая да споделя моя преоткрит вътрешен свят, свят на чистота, нежност и любов. Благодаря на моите приятели за подкрепата и безрезервната помощ.

Заповядайте на 09 и 10 септември 2017г. на моята първа изложба. София, ул. Хан Аспарух 41, от 16:00 до 20:00 часа

Входът е свободен, представянето на картините ми ще се съсътои на открито, в градина. Целта е да споделя творчеството си, ако някой иска да си закупи нещо няма да е на момента, а след изложбата. Важно е, че ще подаря две картини на тези, които са им измислили най-вдъхновяващи имена.

https://www.facebook.com/events/

Снимки: личен архив Ваня Ганчева
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Ваня Ганчева и на Пълнощастие.

Comments are closed.