ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ…от един весел гражданин на света, който обича да пътува и да се забавлява, усмивката е част от лицето му, а работата му е да празнува всеки ден

автор: Георги Радев

14686630_972208619575018_2119941186_n

  • ЕДНО: Винаги мисли позитивно и се заобиколи с позитивно мислещи хора!

Усмихвай се и имай висок дух, опитвай се да го предадеш на другите хора. Не вземай живота и себе си на сериозно, но бъди сериозен във всичко, което правиш.

  • ДВЕ: Щастието е безплатно!

Повечето хора свързват щастието с пари и така се отдалечават от истинското щастие, което е безплатно. Да видиш две влюбени очи когато се събудиш. Да гледаш как децата ти растат. Да седнеш на брега и да гледаш безкрайния океан с часове, без да мислиш за нищо. Да слушаш музика, да мечтаеш, да говориш с някого, да се смееш дори и на себе си. Да опитваш глътка ром или уникален коктейл след месец без алкохол. Да постигнеш нещо след тежък труд и да усетиш насладата…

14686152_972206732908540_1945411311_n

  • ТРИ: По-важните неща в живота са безплатни, но парите също играят важна роля!

Да осигуриш добър живот на семейството си, да имаш възможността да видиш света е едно от най-големите богатства. Затова всеки човек трябва да се радва на нематериалните неща, но трябва да се фокусира в правенето на пари също. Намери работа, която обичаш и я направи своя професия. Хората прекарват по-голяма част от времето си в работа. Ако не обичаш работата си, няма как да бъдеш щастлив. Когато обичаш работата си, по-лесно можеш да се отдадеш на нея и да прогресираш.

  • ЧЕТИРИ: Усмивката и щастието са заразни и могат да създадат верижна реакция!

Щастието до голяма степен зависи от теб. Субуди се с голяма усмивка, вземи глътка въздух и си кажи: аз съм жив и съм благодарен за това. Предай тази позитивна енергия на хората с които общуваш, те ще я предадат нататък и светът ще е по-добър. Това е философията на Aloha Spirit.

14686323_972231366239410_355055241_n

Георги Радев е 35-годишен младеж с тъмна коса и синьозелени очи, среден на ръст и над средното щур. Винаги е в разгара на партито. Щастливо влюбен и женен, с две прекрасни момченца:

Аз винаги съм бил усмихнато хлапе, много добър в училище. Сигурен съм, че обучението играе много важна част от развитието ни. Учих за банкер и застраховател. Никога не работих по професията, но се радвам че имам образование. От малък обичам да излизам и да се забавлявам. Винаги съм мечтал да запазя младежкия си дух и живота ми да е един голям купон. Хората са казали: внимавай какво си пожелаваш. Днес аз съм един от световно уважаваните бармани. Мениджър съм на верига барове в Лондон и Дубай. Организирам партита за известни личности. Пътувам по цял свят, за да правя презентации. Няколко пъти съм имал изяви в Националната англиийска телевизия и в няколко интернационални.Изиграх ролята на барман в холивудския филм Identity thief. През 2011-та станах Tiki Bartender на годината във Великобритания. През 2016-ta създадох първия Тики фестивал във Великобритания, наречен: Spirit of Tiki”. Там направих най-голямата Pina Colada в света.

http://www.timeout.com/london/blog/

Интервюиран съм за редица списания, дори за GQ, както и за различни блогове.

https://www.thehandbook.com/blog/

Вярвам, че животът може да бъде едно голямо парти! Винаги ще има проблеми, но трябва да се научим да гледаме напред и да не забравяме да се усмихваме и да бъдем щастливи!

14642840_972231829572697_1923350240_n

Снимки: личен архив Георги Радев

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Георги Радев и на Пълнощастие

Comments are closed.