Доза пълнощастие…петък

  • За дневна увертюра:

Ще успее ли една от най-гениалните фентъзи поредици да ни даде отговор на въпроса: Кой е героят на времето? Брандън Сандерсън и първи том от поредицата „Мъглороден: Последната империя“. 

Понякога се измъчвам, че не съм героят, за който всички ме мислят. Философите ме уверяват, че сега е времето, възвестено от знаменията. Но аз все още се питам дали не са избрали погрешния човек. Толкова много хора се уповават на мен. Казват, че ще държа в ръцете си бъдещето на целия свят.

3421.120

  • За приятна вечер:

Този петък в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX ще видим класическия епос Бен-Хур. Историята проследява приключенията на Юда Бен-Хур (Джак Хюстън) – принц, несправедливо обвинен в измяна от осиновения си брат Месала (Тоби Кебъл), който е офицер от римската армия. Бен-Хур е лишен от всичките си титли и разделен от семейството и любимата си (Назанин Бониади), като е изпратен в робство. След години по море Юда се завръща в родината си, за да търси отмъщение, но намира изкупление. Филмът е екранизация на литературната класика от 1880 г. В ролите ще видим още Морган Фрийман и Родриго Санторо.

  • Youtube акцент:

Първото видео от предстоящия албум на Metallica „Hardwired…To Self-Destruct“, отброяването до 18 ноември започна.

Metallica: Hardwired (Official Music Video)

  • Spotify попадение:

“Prophets Of Rage” на супергрупата Prophets Of Rage, в чиито редици са Tom Morello, Chuck D, B-Real, Brad Wilk, Tim Commerford, DJ Lord.

  • Facebook предложение:

Kъща в градината!

https://www.facebook.com/domvsadu/

Comments are closed.