Дори злодеите имат проблеми с порастването

ГРУ И ВЕЗДЕСЪЩИТЕ МУ ЖЪЛТИ РАЗБОЙНИЦИ СЕ ЗАВРЪЩАТ В СУПЕРЗАБАВНИЯ ПЪРВИ ТРЕЙЛЪР НА МИНЬОНИТЕ 2

Това лято обичаните от всички вездесъщи жълти разбойници от най-големия анимационен франчайз и глобален попкултурен феномен се завръщат в Миньоните 2, за да ни разкажат за мечтата на „порядъчно проклетия” 12-годишен Гру да се превърне в най-великия суперзлодей в историята. Първият трейлър на дългоочаквания филм е вече факт и по всичко личи, че Миньоните 2 ще бъде шеметно, изключително забавно и колоритно приключение за малки и големи, което ще изпълни киносалоните до краен предел.

В средата на 70-те години на изминалия век, сред суматохата на десетилетието на дългите бухнали коси и панталоните тип чарлстон, Гру израства в предградията на родния си град, малко встрани от хаоса. Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като Злите шест, Гру крои такова злодеяние, което да му осигури място сред идолите му и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. За щастие, той може да разчита на подкрепата на хаотичните и деструктивни, но ужасно верни свои последователи, миньоните. Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда) развиват уменията си и заедно с Гру изграждат първата си злодейска бърлога, експериментират с първите си оръжия и изпълняват първите си мисии.

Когато Злите шест отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру ги надхитрява и открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата върхови злодеи. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

Изпълнен с хапливо и иронично чувство за хумор, с множество поп-културни препратки, чистосърдечни емоции, смели музикални решения и „неприлични“ екшън епизоди, Миньоните 2 предлага свежа и оригинална история със сърце и душа, по подобие на ранните филми на Illumination, които превърнаха студиото в емблема на качественото забавление, а миньоните в едни от най-колоритните и обичани герои на всички времена.

Предвождан от оригиналните автори на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от създателя и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на легендарния музикален продуцент и носител на „Грами“ Джак Антонов.

Присъединяваме се към бандата на Миньоните 2 от 3 юли само в кината на 2D и 3D.

  • Информация – Форум Филм България

Comments are closed.