Започнаха снимките на филма по емблематичния мюзикъл „Котки“

На12 декември в Лондон Working Title и Universal Pictures обявиха началото на снимачния период на Котки – новата революционна филмова адаптация на сензационния сценичен мюзикъл на Андрю Лойд Уебър и поемата Old Possum’s Book of Practical Cats от Т.С. Елиът.

Филмът по легендарното произведение излиза на голям екран през декември 2019 година. Режисьор е носителят на „Оскар“ Том Хупър (Речта на краля, Клетниците,Момичето от Дания), който използва изумителна нова технология, трансформираща актьорите в тази спираща дъха, ярка нова версия на един от най-обичаните мюзикъли на всички времена.

Котки е с участието на носителя на „Тони“ актьор и водещ Джеймс Кордън (Вдън горите, The Late LateShow with James Corden), носителката на „Оскар“ Джуди Денч (Влюбеният Шекспир),мултиплатинения автор на песни и изпълнител Джейсън Деруло, носителя на„Еми“ и „Златен глобус“ Идрис Елба (Тор: Богът на гръмотевиците, Книга заджунглата), носителката на „Оскар“,„Златен глобус“ и „Грами“ Дженифър Хъдзън (Мечтателки), номинирания за„Оскар“ Иън Макелън (Властелинът на пръстените, Хобит), носителката на„Еми“ и десет награди „Грами“ световна музикална икона Тейлър Суифт, чието турне Reputation Stadium Tour е най-успешното в историята на САЩ, комедийната суперзвезда Ребъл Уилсън (Перфектният ритъм, Кръви пот) и дебютиращата на голям екрантан цьорка от Кралския балет ФранческаХейуорд.

Адаптацията за екран е дело на Том Хупър и Лий Хол (Били Елиът), a продуценти са Хупър, Тим Бивън и Ерик Фелнър от Working Title и Дебра Хейуард (Клетниците). Изпълнителни продуценти на Котки са носителят на три награди „Оскар“ Стивън Спилбърг, легендата на музикалния театър Андрю Лойд Уебър, Анджела Морисън (Клетниците) и Джо Бърн (Annihilation).

Котки е едно от най-продължително играните представления в историята на „Бродуей“ и „West End“, чията световна премиера в Лондонския театър се случва през 1981 и носи след себе си цели 21 рекордни години, в които мюзикълът е представен почти 9 000пъти.

Пригответе се за нещо грандиозно, което ще превърне следващата Коледа в още по-очаквана заедно с Котки – само в кината от 27 декември 2019 година.

Информация Форум Филм България

ОЩЕ ОТ ПЪЛНОЩАСТИЕ

Подли номера и много смях с първия трейлър на R... МОШЕНИЧКИ ОТ КЛАСА ИЛИ КАК АН ХАТАУЕЙ И РЕБЪЛ УИЛСЪН ЩЕ НАТРИЯТ НОСОВЕТЕ НА СТАРИТЕ ИЗМАМНИЦИ https://www.youtube.com/watch?v=E-QFYN-HGmA Ако...
„Замръзналото кралство 2“ с първи тре... https://www.youtube.com/watch?v=zNTdn3fNKmg Месец ноември през 2013 година е един от най-емблематичните в историята както на филмовия гигант Ди...
Нови, вълшебни висоти с новия трейлър на „Дъ... Едноименната игрална адаптация на класическия анимационен филм на Дисни - Дъмбо се очертава като един от тоталните кинофаворити за 2019 година не са...
Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън в съдбовен сблъсък... На 2 август Бързи и яростни: Хобс и Шоу ще взриви кината. Два от най-колоритните образи от изключително популярната и успешна поредица Бързи и ярост...

Comments are closed.