За нас

Здравейте!

Ние сме Пълнощастие – Явор, Ева и дъщеря ни Елора

Добре дошли!

За щастието трябва да се мисли, иначе се забравя. Ние не залитаме по религии, нито ви предлагаме празни думи, пълни с патос. Семейство сме, българско, от порасналите. Убедени сме, че докато четете Съветите за щастие на най-различни хора, ще помислите и за своето щастие. Ще мислите за себе си поне няколко минути на ден. В Пълнощастие няма нападки, лоши думи и негативизъм. Ние някак съвместяваме щастието със слушането на “тежка” музика, както и с това да си “истински мъж” и хич не ни е срам “да правим такива работи”.

Обичаме Родината си, да бъдем заедно и да надничаме към света от други гледни точки. Правим го в “Накъде с дете”, “Какво е да си?” и още от рубриките ни.

Когато станахме родители, бързо установихме, че се налага да променим градския си начин на живот. Търсехме как да си почиваме заедно, бутайки детската количка. После – къде да отидем с прохождащото си дете. Не в претъпканите през почивните дни градски паркове, не в заведения, а на разходка.

Постепенно дъщеря ни порасна, а ние опознахме не само околностите на София, а и по-далечни места. Научихме се какво харесват децата при кратките пътувания. Каква храна да носим със себе си – за пътуване или за празнуване извън града. Научихме се да купуваме местни стоки от селищата, които посещаваме. Научихме се да любопитстваме за историята, скрита там.

Явор по образование е археолог.

През последните дванайсет години се занимаваше с визуални ефекти в една от най-големите компании в индустрията – WWFX. В момента е съсредоточен във фотографията и стартира този сайт за щастливи хора – ПЪЛНОЩАСТИЕ. Първата му работа е в първата музикална телевизия на България „ММ“, откъдето идва убеждението му, че работата трябва да е удоволствие.

Ева по образование е кинорежисьор.

Блогърства по темата ранно детско развитие на http://umnobebe.com/ и в писателския си блог http://evelinara.com/ под псевдонима Евел Инара. Пише фентъзи и работи в сферата на телевизията и изработката на аудиовизуални чудеса. Звучи нафукано, но всъщност Ева е доста разсеяна и често забравя всички неща, с които се занимава – възприема се най-вече като съвременна българска жена – нито повече, нито по-малко.

  • Ще сме благодарни да ни подкрепите като харесате Facebook страницата на Пълнощастие!
  • Ще се радваме да участвате в рубриките ни – пишете ни, това ще ни хареса 🙂
  • Друг начин да ни подкрепите е като използвате нашите видео и фотографски услуги или ни препоръчате на приятели!

За контакти: 

  • iavor74@gmail.com
  • 0888 99 72 66

Comments are closed.