КАКВО Е ДА СИ: астролог

автор: Rady and the Stars

Винаги съм се интересувала от eзотерика. Един ден сестра ми ми подари професионална консултация с астролог. Тогава разбрах, че това е моята страст. Учих и четох много. Започнах да работя като част от екипа на международно призната астроложка, която е българка. След това създадох Rady and the Stars.

Обожавам това, което правя и се смятам за късметлийка, че страстта ми е и моя професия.

Сутрин:

Ставам и в зависимост от седмицата или водя дъщеря ми на детска градина, или поне час пия кафе и „блея“ в една точка, докато се „събудя“. След това започвам да пиша писма и съобщения на клиенти. Понякога имам консултации по телефона. След това пиша някоя статия или хороскоп.

Напоследък започнах отново да си тегля таро карта на деня. Забавно и обучително е, виждам различните нюанси на картите по този начин.

На обяд:

Обичам да се събирам със сестра ми и да обсъждаме различни планове – работни и лични. Понякога пишем таро прогнози и правим игри, свързани с темата, защото и двете се занимаваме с таро. Ако не съм с нея, пиша хороскопи или правя астрологични консултации по телефона или в офиса. В късния следобед задължително ходя в офиса, там преподавам или на малките английски, или на големите астрология. Обичам да преподавам. Предполагам, че това е добър начин да „давам акъл“. Хаха.

Вечер:

Приключвам към 20:00 или 21:45 и се прибирам за последна доза писане, или пък чета астрологична литература. Понякога имам късни консултации с клиенти от чужбина или хора, които през деня нямат свободно време. Работя и в събота, определено по-голямата част от седмицата ми е свързана с работа. Обичам да прекарвам неделята по пижама вкъщи или пък с приятели и децата ни в парка.

Аз съм Ради от Rady and the Stars. Един Скорпион съм на 33, но ако следите страницата ми, ще разберете че ние сме всички зодии Особено важно е да знаем лунния си знак и асцендента си. Личният ми живот се състои от мен и приказната ми дъщеря София. Плюс една британска (не много) късокосместа Лейла. Професията ми е малко нетипична, макар че става все по-популярна напоследък.

Радвам се да давам спокойствие, разбиране и надежда на хората, които идват при мен. И да ги озарявам със знание.

Ако ви е любопитно да научите повече за астрологията и как тя и аз можем да ви помогнем да опознаете себе си, вижте страницата ми:

fb.com/radyandthestars

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… Ради

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ…една астроложка, която си мисли, че е фея и живее в свят от звезди, фойерверки, любов и вярва, че във всеки човек има вълшебство

Снимки: личен архив Rady and the Stars

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Rady and the Starsи на Пълнощастие.

Comments are closed.