КАКВО Е ДА СИ: Сертифициран фитнес инструктор, архитект по образование и художник по душа 

автор: Надежда Колева

Аз съм Надежда Колева. Възприемам се като човек, който иска и помага на хората да бъдат по-здрави и в по-добра форма.

Сутрините:

Денят ми започва в 5 часа сутринта. Пия кафе, планирам тренировките за деня, след което отивам към Fit Camp, където започваме в 6:30. Да, много хора тренират по това време!
Всеки ден в залата е истинско удоволствие за мен. Да виждам как хора с натоварено ежедневие идват по тъмно, за да тренират. Как наскоро родили жени, независимо колко са недоспали, не пропускат времето за спорт. Как не се отказват пред трудностите и начинът, по който се променят пред очите ми – всичко това е невероятно.

Толкова съм благодарна за доверието, което ми гласуват!

Следобедите:

Посвещавам ги на писане на рецепти, тренировъчни и хранителни режими. Нещо, към което се завърнах в последните години е рисуването. За мен е начин да изразя себе си, да се разтоваря, да преодолявам трудностите.

Вечерите:

Последната част на деня прекарвам с най-обичания от мен човек – дъщеря ми. Играем игри, забавляваме се заедно. Тя е най-ценното, което имам и осмисля цялото ми ежедневие!

Въпреки че съм архитект по образование, интересът към подобравянето на човешкото тяло винаги е бил водещ за мен. От близо 9, да не кажа 10 години, се занимавам с изготвяне на хранителни режими и провеждане на индивидуални тренировки. В началото любителски, постепенно това се превърна в професия. Завърших спортен колеж и обучение при наши състезатели по културизъм. От 3 години провеждам тренировки в собствена зала. Постоянно се старая да усъвършенствам уменията си, за да мога да помагам на хората по най-добрия начин. Разширявам светогледа си по въпросите, свързани с храненето и по тренировъчните методики. Както тренировките, така и хранителните режими са изцяло съобразени с индивидуалните нужди на трениращите. При мен могат да дойдат хора със здравословни проблеми, бременни жени или родили наскоро; хора, искащи да свалят мазнини и такива, които искат да качат мускулна маса. Общо взето, всички.

И всичко това – в приятелска атмосфера с много забавление!

https://www.facebook.com/fitchance/

Снимки: личен архив Надежда Колева

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Надежда Колева и на Пълнощастие.

Как Надежда Колева вижда щастието:

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… едно момиче, любител на суровата храна и суровия спорт

Comments are closed.