Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят – с нов завладяващ трейлър

Началото на 2019 година ще бъде белязано от кулминационната нова част на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят„.

На крилете на дракони и изпълнени с нестихваща енергия за справедливост и хармония в собствения си магичен свят, героите във филма ще открият призванията си и ще ни пренесат дълбоко в центъра на драматични и трогателни събития.

Но както в нашия свят, така и в техния, намеси ли се жена, нещата неизменно се променят.

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят

Появата на прекрасния женски дракон Светъл бяс ще бъде част от изненадите във филма и ще насочи вниманието на зрителите към много забавни ситуации, нестандартна любовна история, хумор и драматични моменти.

Новият трейлър на любимата анимация разкрива още зрелищни сцени в битка срещу най-голямата заплаха, а именно – мирното съжителство между викинги и дракони да бъде жестоко прекъснато и напълно заличено от злия и безскрупулен Гримел. В името на хармонията и доброто на всички жители на Бърк и техните любими дракони, Хълцук и Беззъб ще се изправят ребром срещу емоциите си и ще бъдат принудени разумно да поведат всички, които вярват в тях…но разделени.

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят

Сценарист и режисьор на „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ е Дийн Деблоа, а продуценти на филма са Брад Люис (Рататуи, Мравката Z) и Бони Арнолд (поредицата Как да си дресираш дракон, Играта на играчките, Тарзан).

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят

„Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ ще завладее кината от 1 февруари 2019 година на 2D и 3D.

  • Информация Форум Филм България

Comments are closed.