Моментът да променим света настъпва с „Боб Марли: One Love“

Понякога посланикът трябва да стане посланието.

Стартираме 2024 със завладяващо пътуване през живота на една легенда, което ни напомня, че никое оръжие не може да спре БобМарли: OneLove. Дългоочакваният биографичен филм обещава да прослави духа на емблематичния реге музикант, като същевременно ни предлага задълбочен и интимен поглед към неговия необикновен дух и реалност.

  • БобМарли: OneLove празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава, който вдъхновява поколенията с посланието си за любов и единство. За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Продуциран в партньорство със семейство Марли и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита, БобМарли: OneLove гарантира, че животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Новият трейлър улавя същността на музиката на Марли, неговата отдаденост към социалната справедливост и неукротимия му дух, който го превръща в световна културна икона. Пренасяме се във времето и преживяваме възходите и паденията на Марли, както и дълбокото въздействие на творчеството му върху света.

Режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн, който изстреля Уил Смит директно към Оскарите с Крал Ричард, а сценарият е дело на Зак Байлин, Франк Е. Флауърс и Терънс Уинтър. Филмът обещава да бъде изпълнен с непреходната музика на изпълнителя и ще чуем убийствени песни като No Woman, No Cry, Exodus, Redemption Song, Could You Be Loved и Buffalo Soldier.

Светът е музика с БобМарли: OneLove от 16 февруари 2024 година само в кината.

  • Информация – Форум Филм България

Comments are closed.