ОБЛЕКЛОТО НА БЪЛГАРИНА …тениската, от серията към Jeremy?- албумът

автор: Гергана Нойкова

Гергана: Обичам тениски на банди. Някои са подписани, като тази на Seafret, които слушах наживо в 100 Club, Лондон в началото на тази година, пак там слушах и SAVAGES – култов клуб, в който имах възможност да видя толкова близо артисти, които вече се изстрелват високо. Събрах си страхотни моменти от тогава и приятели, които ми подариха много щастие, но помня, че бързах да се върна, за да прекарам лятото си с JEREMY?

Най-любима ми е тяхната тениска, от серията към Jeremy?- албумът. Пазя и една (сива, тигър с корона) от излизането на Fake Fruits.

Untitled

Но екипчето, с което съм готова на чудеса – черна JEREMY? тениска, с обложката на албума им, която представлява картина на Кольо Карамфилов. Артист, който харесвам и свързвам не само с JEREMY?, който винаги е бил част от средата, в която искам да вирея. Да съм облечена с нещо, което е част от неговото артистично наследство ме радва. Тениската е съчетана с най-удобните на земята Levis, също с рязани крачоли.

Когато купувам музика, официални тениски и мърч на група на техен концерт, знам че така със сигурност им помагам да вървят напред. Често наистина имат нужда от това. Ако харесам групата – отивам и им го казвам, взимам си тениска и албум, искам и автограф. Правило 🙂

Автор: Гергана Нойкова

Редактор: Евел Инара

Снимки:личен архив Гергана Нойкова

Пълнощастие© Всички права запазени. Препечатване на текста, изображенията и части от текста е възможно само със съгласието на авторите на статията.

Comments are closed.