ОБЛЕКЛОТО НА БЪЛГАРИНА… любимият ми чифт обувки CAMPER!

автор: Боби Крумов

Всички имаме любима дреха. Или кецове. Или шапка – вещи, които не желаем да свалим от гърба си (и другите части на тялото ни). Дрехи, които са заедно с нас в най-щастливите, най-удобните моменти, част са от нас самите. Да споделим любовта си към тях, опитвайки да разберем защо са ни толкова на сърце.

dsc02794

Обувките са важна част в моето ежедневие. Не търся само удобство и издръжливост. Дизайнът и цветът, съчетани с качество и стил, са ключови при избор. Когато бях поканен да споделя за моята любима част от облеклото, инстинктивно си казах “те са”. Имам около десет чифта обувки CAMPER, като всеки от тях е най-любимият до купуването на следващия.

dsc05335

Влагам нужната доза педантичност в поддръжката им, което включва дори измиване със стара четка за зъби на всеки милиметър от подметката. Да, долната част също.

Обичам ги ЗАЩОТО знам, че мога да разчитам на тях във всяка ситуация. Първия чифт купих преди 7 години. Реших да представя този, който мога да съчетавам с всички дрехи през лятото. Последният е все още в кутията, като чакам застудяване, за да обуя за пръв път.

img_5033

Боби Крумов сподели с нас своите 4 съвета за щастие:

Автор: Боби Крумов

Редактор: Евел Инара

Снимки:личен архив Боби Крумов

Пълнощастие© Всички права запазени. Препечатване на текста, изображенията и части от текста е възможно само със съгласието на авторите на статията.

Comments are closed.