Новият трейлър на „Ралф разбива интернета“

ИНТЕРНЕТЪТ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩИЯТ СЛЕД СРАЗЯВАЩАТА НАМЕСА НА РАЛФ В НОВИЯ ТРЕЙЛЪР НА РАЛФ РАЗБИВА ИНТЕРНЕТА

Когато играта е по-важна от всичко и рисковете нямат значение, винаги става дума за неподражаемия тандем Ралф и Ванилъпи. В новия трейлър на „Ралф разбива интернета“ зрителите ще се потопят в дебрите на виртуалното пространство, които, както добре знаем, крият всевъзможни опасности и поднасят неочаквани изненади. Момчето с голямо сърце обаче отново е готово да подкрепи безрезервно верния си другар Ванилъпи и да открият резервната част, която ще спаси играта й „Сладка треска“. За да намерят правилния път, двамата партньори трябва да преодолеят редица препятствия и да разчитат на помощта на гражданите на интернет. Онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите на BuzzzTube, както и незабравима среща с някои от най-известните Дисни принцеси ще бъдат част от колоритните образи, с които Ралф и Ванилъпи ще се сренат по време на бурното им интернет пътешествие.

©2018 Disney

„Ралф разбива интернета“ се завръща наистина главоломно и обещава да поднесе на зрителите много забавни и непредвидени ситуации. Първият филм за Ралф „Разбивача Ралф“ излиза на 2 ноември 2012 година и се превръща в най-касовата премиера за филм на Дисни, считано към момента. Разбивача Ралф печели наградата на Гилдията на продуцентите за най-добра анимация, както и пет награди „Ани“, включително за най-добра анимация, режисьор, сценарий и актьор. Филмът печели още приз за най-добра анимация от Асоциацията на кинокритиците от телевизията, радиото и интернет изданията, както и награда за изключителни постижения в кастинга на анимационен филм от Асоциацията на кастинг режисьорите в Америка. Получава приз от Kids’ Choice Awards за любим анимационен филм. Има номинация за „Оскар“ и „Златен Глобус“ за най-добра анимация.

Режисьори на „Ралф разбива интернета“ са Рич Муур (Зоотрополис, Разбивача Ралф) и Фил Джонстън (съ-сценарист на Разбивача Ралф и Зоотрополис), продуцент е Кларк Спенсър (Зоотрополис, Разбивача Ралф).

„Ралф разбива интернета“ идва в кината на 2D и 3D на 23 ноември.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

Дуейн Джонсън в новия трейлър на „Небостъргачът“

ОЩЕ ОТ ПЪЛНОЩАСТИЕ

Comments are closed.