Първи трейлър на дългоочакваната анимация „Спондж Боб: Гъба беглец“!

ПРЕЗ 2020 ЕДИН ОТ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ ГЕРОИ НИ ПРИЗОВАВА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ МИСИЯТА МУ #СПАСЕТЕГАРИ

Един от най-впечатляващите анимационни герои на нашето време се завръща с нови сили, нова енергия и стари гащи! Спондж Боб: Гъба беглец ни поднася чисто нови приключения от света на суперуспешната филмова поредица за жълтия симпатяга, който заедно с необикновените си приятели живее на дъното на океана в град Бикини Ботъм. След огромния успех на филмите от 2004 и 2015 година Спондж Боб Квадратни гащи: Филмът и Спондж Боб: Гъба на сухо следва новата вълнуваща история на нестандартните герои, а каква е причината една безобидна гъба да се превърне в беглец, следва да разберем с любимата анимация!

Още в първия трейлър на Спондж Боб: Гъба беглец зрителите виждат любимците от необичайната банда, които се завръщат за невероятни начинания. Спондж Боб и компания запретват ръкави, за да превърнат продукцията в достойно продължение на феноменалните си предшественици. След като обичаният домашен любимец на Спондж Боб – охлювът Гари е бил отвлечен, разтревожената жълта гъба заедно с Патрик оставят Бикини Ботъм зад гърба си и се впускат в епично приключение към изгубения град Атлантик сити, за да открият Гари и да го върнат у дома. И докато се сблъскват с изненадите и опасностите от тази спасителна мисия, Спондж Боб и неговите приятели доказват, че няма нищо по-велико от силата на приятелството. Дали ще се справят с предизвикателството и какво ще трябва да преодолеят по пътя, осеян с препятствия? Нямаме търпение да разберем!

Режисьор на филма е Тим Хил, който поема щафетата от Пол Тибит и Майк Мичъл, режисирали Спондж Боб: Гъба на сухо. Очакваме още по-цветно, щуро и забавно приключение в света на най-известната гъба, създаден от Стивън Хиленбърг.

Спасете Гари заедно със Спондж Боб: Гъба беглец от 29 май в кината на 2D и 3D!

  • Информация: Форум Филм България

Comments are closed.