Рок-фест „Вълчата пътека“ 2020 се очаква да надмине миналогодишния успех

На 10-ти и 11-ти юли 2020 година близо до Парк „Корминеш“ в Челопеч ще се състои второто издание на Рок-феста “Wolf Fest – Вълчата пътека“, който ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

AMORPHIS (Финландия), CANDLЕMASS (Швеция) и GRAVE DIGGER (Германия) са първите потвърдени групи, които ще минат по „Вълчата пътека“, но няма да са единствени – предстои обявяването на още ключови артисти, които ще превърнат Челопеч в задължителна фестивална дестинация през 2020 година.

Миналогодишното първо издание премина с неочакван успех и срещна българските фенове с големи имена от световната рок сцена, като Pretty Maids (Дания), Cradle of Filth (Великобритания) и Axxis (Германия).

Домакин на събитието и тази година ще бъде Община Челопеч, в лицето на Кмета на Общината – инж. Алекси Кесяков, без чиято подкрепа събитието нямаше да бъде възможно.

Освен рок-феста, Община Челопеч организира най-грандиозния в България, Международен фолклорен фестивал „Златен прах“, Национален турнир „Дивата сцена“ (съвместно с Фондация „Българе“) и Детски фестивал „Моята песен за България“, което я прави привлекателна туристическа дестинация целогодишно.

Очаквайте съвсем скоро и още интересни новини, относно участниците на WOLF FEST – Вълчата пътека 2020.

Информация – Wolf Fest – Вълчата пътека

Comments are closed.