Съдбата ни призовава със „Смелата Ваяна 2“

Там, където небето се слива с морето

След като хитовата анимация Смелата Ваяна от 2016 година се превърна в абсолютна глобална сензация и докосна семейства по целия свят, е време отново да стягаме багажа, защото от 29 ноември се отправяме към Мотонуи и неговите удивително блестящи брегове със Смелата Ваяна 2. Връщаме се във вдъхновения от полинезийските традиции свят за дългоочакваното продължение, което ще ни отведе далеч отвъд познатите води и ще ни залее с неповторими емоции.

В Смелата Ваяна 2 животът на любимата ни героиня претърпява неочакван обрат, когато тя получава обаждане от предците си и е призована да обедини своя народ. Не след дълго авантюристичната и енергична мореплавателка се впуска в ново епично пътешествие. Обединила отново сили с полубога Мауи и придружена от чисто нов екипаж от колоритни герои, Ваяна отплава за необятните и загадъчни морета на Океания. Търсенето им ги отвежда до отдавна изгубени води, където се сблъскват с митични същества, древни загадки и скрити опасности на всяка крачка.

В ексклузивния първи трейлър се разкрива зашеметяващата анимация, която ни очаква, като видеото същевременно загатва за част от хумора и екшъна, които предстоят. Виждаме Ваяна, която се подготвя за поредното си приключение, срещаме се със стария ѝ приятел Мауи, чиято ярка личност просто не може да остане незабелязана, и се запознаваме с част от новите интригуващи герои.

Режисьори на Смелата Ваяна 2 са Джейсън Хенд и Дейвид Г. Дерик Дж., който е и сценарист на филма. Продуценти са Ивет Мерино, Кристина Чен. В оригинал ролите озвучават Аули’и Кравальо, Дуейн Джонсън, Алън Тудик и др.

Ставаме част от екипажа на Смелата Ваяна 2 от 29 ноември само в кината на 2D и 3D.

  • Информация – Форум Филм България

Comments are closed.