Уил Смит срещу… Уил Смит в БЛИЗНАКЪТ

На 11 октомври в кината връхлита новият екшън трилър БЛИЗНАКЪТ на всепризнатия режисьор и носител на „Оскар“ Анг Лий („Животът на Пи“, „Планината Броукбек“, „Тигър и дракон“). Суперзвездата Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който става мишена на мистериозен млад таен агент – негово собствено копие.

Образът на 23-годишния Младши е изцяло дигитално създаден на 100% от актьорското изпълнение на Смит. Благодарение на използваната революционна нова технология двамата участват в ръкопашен бой един срещу друг в невероятно двойно изпълнение.

Гледаме Уил, който се изправя сам срещу себе си от преди 30 години

коментира продуцентът Джери Брукхаймър.

Това не е подмладяване или лицево проследяване, а изцяло дигитално творение. Всяка сълза, всеки удар, всичко, което виждате, е Уил Смит

допълва специалистът по визуалните ефекти Бил Уестенхофер.

Самият Уил Смит също коментира своето историческо двойно изпълнение:

Когато го видях за първи път, беше много особено. Това бях АЗ. Взирах се в идеалната 23-годишна версия на самия себе си. Сякаш някой беше премахнал всички недостатъци. Това ще промени начина, по който се гледат и правят филми.

В продукцията участва и Клайв Оуен ,който влиза в ролята на Клей Варис – безскрупулният шеф на програмата за клониране. Той стои зад създаването на Младши. Бенедикт Уонг е Барън, бивш колега и близък приятел на Хенри. Мери Елизабет Уинстед е младата агентка Дани, чиято задача е да следи Хенри, но става негов съюзник.
В официалния трейлър на БЛИЗНАКЪТ виждаме повече и от кръстеното от Анг Лий „байк-фу“. Уил Смит и ….Уил Смит завихрят истински дуел с мотори по улиците на Картахена, Колумбия. Но има ли как да победиш, когато се изправяш срещу самия себе си? Именно идеята човек да преследва самия себе си е и интригуващата идея зад екшъна, който всички очакваме тази есен.

Режисьор: Анг Лий

С участието на: Уил Смит, Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг

Пригответе се за близка среща с БЛИЗНАКЪТ от 11 октомври само в кината и IMAX.

  • Информация: Форум Филм България

Comments are closed.