Фестивал “Улица Станционна” от първи до шести септември

Невероятните Lalalar и New Candys оглавяват шест-дневен фестивал в Пловдив.
Съставена от шумен, алтернативен, сайкъделик рок, прогресив поп, джаз, етно и с имена от ранга на Теодосий Спасов, Lalalar, Django Ze, Ангел Демирев Трио, Theodore и New Candys – музикалната програма на Station Street Festival трудно може да намери еквивалент в страната.

Близо 20-те музикални формата ще излязат на улица “Иван Вазов” в Пловдив от първи до шести септември.

Специално за музикалната програма на фестивала са сформирани две чисто нови групи, които показват и най-новите течения в музикалния свят.
От организаторите заявяват, че сцената ще е специфично съобразена с основната линия на фестивала – улица Станционна е улицата, която води към пловдивската централна ЖП гара – а размерите на сцената и озвучаването ще отговарят на най-високите изисквания на артистите.
Очаква се музикалната програма да събере над 20 000 души в рамките на шестте дни.

Освен богата музикална програма, геймингът пристига на улица Станционна с цял вагон гости. По време на фестивала ще покажем на посетителите какво се случва на родната indie сцена по време на първия в България Indie Game Showcase и ще ви запознаем с популярни личности от родните гейминг среди.

Към програмата са предвидени активности на Народна Библиотека “Иван Вазов”, Национална Гимназия за Сценични и Екранни Изкуства, Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“, Технически Университет – Пловдив, Автомобилен Ретро Клуб Пловдив и много други.

Подробности за програмата можете да научите на:

Facebook: https://www.facebook.com/StationStreetFestival

Instagram: https://www.instagram.com/stationstreetfestival/

Site: https://stationstreet.bg/

Comments are closed.