ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един хлапак на възраст, с адреналин във вените и камера в ръка, който обича да „язди“ планината

автор: Георги Тодоров

  • ЕДНО: Вярвай в себе си! Бъди себе си!

Когато вярвам, че мога, със сигурност ще постигна целта. Няма как някой друг да извърви моя път, всеки сам е герой в своята приказка. В свят, пълен с копия, аз съм оригинал.

  • ДВЕ: Изпълни сърцето си с любов!

Любовта е движеща сила. Ако не влагам любов в това, което правя, ако не обичам близките си, то най-вероятно не съм по-различен от камък на пътя.

  • ТРИ: Обръщай внимание на малките неща!

Да усетя свежия въздух рано сутрин в планината, преди да направя тегел в гората с дъската – просто безценно! Също като изгревите или залезите, особено в компанията на любим човек. Мирисът на море. Песента на птиците напролет. Малките подаръчета от сърце, които насълзяват очите ми от умиление. Безценни.

  • ЧЕТИРИ: Прави нещата, които обичаш!

Те ме карат да се чувствам, сякаш летя. Те ме зареждат, карат ме да се чувствам пълноценен.

Хлапакът Георги Тодоров е на 34 години. Дипломиран инженер по Телекомуникации.

Когато бях дете исках да летя, много. Исках да стана пилот на самолет. Сега съм инженер и работя като компютърен специалист в голяма международна IT компания. Преди известен брой години хванах фотоапарат и започнах да гледам света с други очи. Започнах да се взирам в детайлите, да обръщам внимание на светлината. Всичко е светлина!

  • Портретната фотография се превърна в моя страст. Можеш да видиш работата ми тук:

https://www.facebook.com/GeorgeTodoroffPhotography/

Kато порасна, искам да превърна фотографската си страст във фабрика за хубави снимки.

NOCTURNAL Project, фотографски проект: Нощните хора на София, само на улично осветление, сред цветовете на града нощем https://www.facebook.com/nocturnalportraits

 

Снимки: личен архив Георги Тодоров

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Георги Тодоров и на Пълнощастие.

Comments are closed.