Хавиер Бардем по следите на Джони Деп в новия трейлър на КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР!

Новият трейлър най-после отговаря на редица въпроси около мистериозния персонаж на Хавиер Бардем в петото приключение „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“. Чудатият злодей е по петите на Джак Спароу, защото култовият пират очевидно му е причинил страдание преди много години и това го е принудило да стане в ловец на пирати. А сега Салазар иска своето отмъщение.

Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. „Карибски пирати: Отмъщението на Салзар“ заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак. Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар.

Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния „Тризъбец на Посейдон“. За да го намери той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На руля на „Умиращата чайка“, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, а и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Карибски пирати: Отмъщението на Салазар идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май.

  • Информацията е предоставена от Forum Film Bulgaria

НОВИЯТ ТРЕЙЛЪР НА ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА VOL. 2 РАЗКРИВА РОЛЯТА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ КЪРТ РЪСЕЛ СРЕД БАНДАТА НЕУДАЧНИЦИ

Comments are closed.