ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… мен, IMP – бих казал рапър, за някои продавач, най-вече обичан татко и съпруг

автор: Христиан Христов – IMP

  • ЕДНО: Преглъщай лошите думи, адресирани до теб. Така или иначе мястото им е в кенефа!

На всеки му се е случвало да чуе нещо лютиво за себе си. Но, знаеш ли кое е якото? Че ти самият слагаш стойност на чуждото мнение и го превръщаш в истинност. Старай се да вземеш само полезното от злите усти и да не забравиш да пуснеш водата, като се освободиш от товара.

  • ДВЕ: Пускай се повече по инерция, ако натискаш спирачката няма да стигнеш никъде!

Искам да ти кажа, че единствената пречка да постигнеш това, което желаеш, си самият ти. Ако не си сигурен за последствията или те е страх от тях, то ще си обречен да стоиш на едно място.

  • ТРИ: Грешките са стъпалата към успеха!

Да! Току-що ми хрумна тази хвърката мисъл. За да израстваш, трябва да учиш. За да се научиш, трябва да грешиш. За да бъдеш… просто трябва да поискаш.

  • ЧЕТИРИ: Уважавай човека в огледалото!

Трябва да знаеш, че реалната самооценка е най-ефикасния щит срещу вредителите. Предполагам, вече си наясно колко несъвършен тип си. Обичай се такъв и другите ще го направят. Някой беше казал: най-лесно е да бъдеш себе си – другите роли така или иначе вече са заети!

Аз съм Христиан Христов, на 30 години от планетата Земя. Бих се представил като рядък екземпляр от семейството на пустиняците, избягал преди 10 години от резерват „Северозапад“. Бих се нарекъл рапър, но някои може да кажат и продавач. Към днешна дата пребивавам в една от столиците на тази Галактика – София!

Незавършил психолог с почти успешна рап кариера, но пък щастлив баща и обичан съпруг.

 

Снимки: личен архив Христиан Христов – IMP
© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Христиан Христов – IMP и на Пълнощастие

Comments are closed.