ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един 33-годишен музикант по душа, керамик по образование и кинаджия-телевизионер по професия

  • ЕДНО: Опознайте себе си, дарбата си и желанията си!

Всеки човек би изживял пълноценно живота си на тази земя, но за целта трябва много добре да знае какво иска да сътвори. Осъзнайте себе си като творци, най-малкото на собствения си живот.

Ако всеки човек изживее пълноценно своята дарба, то тогава цялото човечество ще свети.

Друнвало Мелхезедек

  • ДВЕ: Старайте се да бъдете точни за срещи и уговорки с други хора, животни, извънземни и който и да е!

Първо, когато човек е точен, това говори доста само по себе си! Второ, когато други хора могат да разчитат на вас, по-често ви търсят за каквото и да е – като започнем от работа и стигнем до удоволствие. Трето, времето ни на този свят е безценно, никой няма да ви позволи да го пилеете!

  • ТРИ: Общувайте, давайте шанс, проявявайте разбиране и търпение!

Не се знае кога и вие ще имате нужда от тези неща 🙂

  • ЧЕТИРИ: Усмихвайте се по-често ! 🙂

За здраве и красота :D!

Аз съм Радослав Гергов, 33 годишен музикант по душа, керамик и художник по образование, телевизионер и кинаджия по професия. Вокал и китарист съм в „RADULA“, вокал съм още и в „No More Many More“, „Tool tribute band H“ и проекта „Fun to mass“. Напоследък напуснах всичките си местоработи, за да се занимавам само с музика и съм изключително щастлив от този факт! Имам огромно семейство, много племенници и неизмеримо количество приятели :)! Наскоро се ожених за една прекрасна хубавица, която много ме обича! Много обичам да пътувам! Имам няколко кучета, изключително са весели и различни! Мразя да ми закъсняват, мразя да ставам рано, мразя да гледам как хора убиват време и мразя липсата на отношение. Обичам да пея, да играя баскет, футбол, спийдминтон, тенис… Обичам да карам колело, лонгборд, обичам да плувам. Обичам режисьорската работа, обичам да снимам клипове от всякакво естество, обичам и фотографията. Обичам приятелите си и семейството си!

Снимки: личен архив Радослав Гергов

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Радослав Гергов и на Пълнощастие.

Comments are closed.