ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един личен треньор, които обича да провежда заниманията си сред природата

  • ЕДНО: Берете и яжте плодове направо от дървото…

… за да усетите вкуса на най-свежите и полезни плодове, да изпитате удоволствието от това, че имате истинска връзка с храната си.

  • ДВЕ: Движете се, играйте!

Остаряваме, когато спрем да си играем, а не обратното. Открийте двигателните практики, които ви карат да се чувствате свободни, без правила и ограничения. Вижте какво можете да правите с тялото си!

  • ТРИ: Посадете семе и гледайте как от земята пониква растение!

С толкова малко усилия даваме нов шанс, създаваме нещо красиво и полезно. Момента на поникването е момент на надежда, а за някои хора и на огромно вълнение.

  • ЧЕТИРИ: Прекарайте с близък човек и децата си няколко часа сред природата!

Ще се изненадате, че в естествената ни среда комуникацията е различна. Характерът ни се променя, ставаме по-добри хора. Намираме съгласие в нещата, за които обикновено се караме.

Аз съм Велизар – треньор, които помага на хората да възстановят връзката с тялото си и да изпитат удоволствието от движението чрез тренировки на открито сред природата. В останалото време се грижа за малката си овощна градина, за трите си пчелни семейства и ходя на планина с приятелката си.

Опитвам се да създам в двора си екосистема от всички възможни дръвчета, храсти, зеленчуци, животинки и насекоми…

https://www.facebook.com/Vitosha.Workout/

Снимки: личен архив Велизар

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Велизар и на Пълнощастие.

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един мъж, опитващ се да избяга на кон от сивотата и напрегнатото ежедневие на големия град

Comments are closed.