ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… един висок, тъмнокос непознат на 31, който търси, докато намери

  • ЕДНО: Споделяй щастието!

Само когато е споделено, щастието е напълно истинско! Споделяй любов, слънце, музика… изобщо всичко, което те прави щастлив. Забележи как сутрешната палачинка, споделена с половинката ти, винаги е по-вкусна =)

  • ДВЕ: Обичай!

Всичко придобива смисъл, когато обичаш. Независимо дали изпитваш обич към човека до теб, към родители, приятели, животинки – нищо не може да се сравни с това чувство. Докато вършиш смислените за теб неща с любов и всеотдайност, намираш това така истинско щастие, за което много хора мечтаят. Пък и какъв е смисълът на всичко, ако не обичаш нищо или никой?

  • ТРИ: Бъди себе си!

Следвай сърцето и инстинкта си. Прави това, което обичаш. Не се губи в разбиранията и желанията на останалите. Ако си темерут, бъди темерут. Винаги ще се намери някой друг темерут, с когото ще се разберете =)

  • ЧЕТИРИ: Мечтай и пътувай!

С пътуването откриваш нови усещания, различни хора, изключителни места, странни традиции, страхотни изживявания, себе си. Често пътуванията променят хората. Новите хоризонти ще държат буден духа ти и съзнанието отворено. Дори потапянето в литературата, музиката, киното или някое хоби е пътешествие, което може да те отведе далеч. Не се страхувай да мечтаеш за наглед невъзможното. Много неща са били невъзможни, преди да бъдат постигнати. Загърби егото и бъди искрен. Красивото и възможностите са навсякъде около нас, стига да искаш да ги видиш!


Казвам се Иван Иванов, по-известен съм сред приятелите си като Джими. Икономист съм по призвание и артист по душа. Обичам да потъвам в мислите, в преживяванията си и да изследвам други реалности. Възхищавам се на хора, които не се страхуват да бъдат себе си и нищо не може да ги спре да мечтаят. Споделянето на преживявания, усещания и емоции ме правят богат и щастлив. Това е една от многото причини да създам страничката ми с поезия, проза и изобщо слово – Литературник. Отделно се занимавам с малко писане, малко театър и повече музика. Искам да се науча да свиря на гуцин (китайски инструмент) – малка мечта. Често се провалям да не се провалям, но всяко нещо е урок, който ми помага.

Въпреки трудните моменти, никога не се отказвам да преследвам мечтите си.

https://www.facebook.com/literaturnik/

https://www.facebook.com/infinitejims

 

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една самоука, усмихната кулинарка, която знае пътя към вкусната хапка и иска да ви заведе там

Снимки: личен архив Иван Иванов

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Иван Иванов и на Пълнощастие.

Comments are closed.