ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една щастлива, страстна и свободна майка на 44 години, чиято работа е да прави и другите щастливи, и финансово стабилни

автор: Десислава Георгиева

  • ЕДНО: Търси и намери какво е твоето предназначение!

Твоята мисия е работата ти – удовлетворението от онова, с което си изкарваш прехраната и удоволствието от това, с което се занимаваш.

  • ДВЕ: Отдавай любов. 

Научи се да усещаш хората и да ги приемаш такива, каквито са!

  • ТРИ: Имай деца. 

Според мен децата са щастието за жената, тъй като това е заложено в природата изначално! Част от жените не го осъзнават, другата залагат на инстинктите си.

  • ЧЕТИРИ: Намери си човека за теб.

Да го виждаш, усещаш, да споделяш с него. Да познаваш душата му, да го издигаш по пътя му, да го подкрепяш и извисяваш в израстването на неговата душата!

Аз съм Десислава Георгиева,  на 44 години – щастлива мотиваторка и собственичка на малък консултантски бизнес.

Обичам да се занимавам със земята – да садя зеленчуци и цветя. Обичам да пътувам из непознати места, да се разхождам из природата, да се глезя и да се срещам с различни съдби и души. Обичам да помагам и да правя хората щастливи.

Помагам на хората да инвестират и подсигуряват себе си и близките си, децата си. Да имат повече пари, за да могат да си позволяват удоволствия, които на материално ниво ще ги направят щастливи.

https://www.facebook.com/pg/newgroup.bg/

https://newgroup.bg/category/

Снимки: личен архив Десислава Георгиева

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Десислава Георгиева и на Пълнощастие.

Comments are closed.