ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една млада и усмихната двойка, която пътувайки и нареждайки пъзели, преоткрива родните красоти

  • ЕДНО: Природа

Това е любимото ни място. Там се зареждаме най-силно. Винаги намирайте време да бъдете близо до природата. От малката саксийка с подправки на терасата до поход в гората или почивка на планина, всеки досег с природата е дар.

  • ДВЕ: Движение 

Бъдете активни. Отделяйте време за себе си, за да нахраните тялото си с движение. Спорт, танци или ежедневната разходка в парка – всяко от тях ще ви откъсне от останалото, което вършите през деня и ще ви накара да се чувствате по-добре, а постоянството ще ви се отблагодари след време.

  • ТРИ: Предизвикателства 

Поемайте нови предизвикателства. Не се страхувайте да се впуснете в нещо различно и непознато. Предизвикателствата ще ви доведат до нови възможности. Подарете си още днес това, което все отлагате, за да привлечете към себе си нова позитивна енергия.

  • ЧЕТИРИ: Пътувания 

Хората са казали – това е единственото нещо, похарченото за което ни прави по-богати. Всяко пътешествие ни обогатява с безценен опит, незабравими спомени и купища от емоции, а завръщайки се у дома сме винаги помъдрели и вдъхновени за следващи трепети.

Ние сме Надежда и Йордан – млади, усмихнати и позитивни, професионално устремени в света на ИТ технологиите. В свободното си време сме винаги готови за нови предизвикателства. Обичаме да споделяме време с близките до нас хора. Обичаме да си отдъхваме с малко време за нищоправене и пиене с наслада на топли напитки… Може и винце. Затова чашата за нас е наполовина пълна, … но чинийката на неделните палачинки винаги е празна. Отскоро се запалихме по спонтанните велоизлети, някой ден ще обиколим страната на две гуми. Обожаваме да преоткриваме нови места. Запалени пътешественици сме по дух и тяло, често кръстосваме България и пътуваме до знайни и незнайни кътчета.

За тях споделяме в личния травъл блог Тефтерчето на един пътешественик, а преди няколко месеца, водени от идеята да съчетаем полезното с приятното, реализирахме идеята Роден Пъзел – колекционерски пъзели на български забележителности.

За първи пъзел от колекцията избрахме картина от сърцето на България и сантиментално за нас място, близко до родния край – Трявна. Кръстихме го „Символите на Трявна“. Отскоро вече е факт и вторият пъзел, за който думите навярно са излишни – „Величието на Шипка“. Тук влагаме своята страст да вдъхновяваме хората с една нова емоция.

https://www.facebook.com/RodenPuzzle/

Снимки: личен архив Надежда и Йордан

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на авторите Надежда и Йордан и на Пълнощастие.

Comments are closed.