ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една пееща актриса с портал към други светове, омъжена за рок-звезда

автор: Людмила Сланева – Loko

  • ЕДНО: Сутрин рано – танцувай!

Сутрин рано си пусни произволно парче и го изтанцувай още докато си по пижама. Или по каквото си. Развива усещането за свободно движение в пространството и усмихва.

  • ДВЕ: Остави си време за правене на „нищо“!

Тичай в парка без причина – просто за да дишаш по-дълбоко. Или се шляй. Нищоправенето е голяма работа. Обичам графиците и съм доста дисциплинирана, но не мога да живея в постоянен график. Това ме програмира и загубвам не само спонтанност, не чувствам свързаност със сегашния момент. Нищоправенето е като да се свържа със себе си. Адски ми е важно.

  • ТРИ: Направи си буркан на желанията!

Вземи буркан и пускай там желания, написани на листчета. Не забравяй да ги четеш на всеки три дни. Така… ще установиш много неща за желанията и себе си.

  • ЧЕТИРИ: Подарявай си неща!

Подарявай си нещо всеки ден – цвете, рисунка, обувки, усмивка в огледалото, мечта, желание, обяд с приятели, вечеря за двама, кино, седене в градинка, послание към тебе си, пътуване.

Аз съм Людмила Сланева – Loko. Тъмнокосо миньонче, което често може да бъде видяно да тича в Южен парк с куче, порода кавалер Кинг Чарлз. Може да бъде видяно и да си седи на тревата и да гледа небето. Вкъщи до леглото си държа книги и буркан на желанията, които не ползвам през цялото време, но ми служат като портали за други светове. Обичам да се изненадвам и не обичам да си доскучавам сама на себе си. Така че мога да бъда видяна като жена, която вчера си срещанал, но днес не си сигурен дали е тя. Просто съм променлива и мисля, че това е един от най-чудните подаръци, които са ни дадени като хора – да не сме едни и същи през целия живот.

Мечтаех да стана нещо, което… нямаше име – да пея, да се превъплъщавам, да си измислям сама сценариите. Сега съм актриса със статут на пееща и обратното. Обичам да пиша и имам една написана книга ( Мила Мерилин, 2011 г.) съвместно с Ваня Щерева. Снимам се във филми, имам записани песни. Искам да се снимам в още филми и да запиша още песни. В момента съм в репетиции на една френска пиеса с актьора Стефан Денолюбов ( последно видян в „Урок“ и „Слава“) и актрисата Красимира Кузманова. Прясно влюбена съм във фотографското изкуство и всичко, свързано с визия ме вълнува. Имам едно дете тийнейджър на 16 години, което ме бие на „шах“ всеки ден. И съм омъжена за рок-звезда – Станислав Сланев-Стенли. Накратко, аз съм един откачен Водолей, който си въобразява, че енергията е безкрайна и е убеден, че света ни изобощо не е единствения.

Снимки: личен архив Людмила Сланева, фотографи: Аделина Каспарянова, Адрана Янкулува, Владимир Томашевич

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Людмила Сланева и на Пълнощастие.

Comments are closed.