ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една играеща актриса в пиесата, наречена живот

автор: Мартина Ангарева

Една играеща актриса в пиесата, наречена живот – без антракт, маратон с пикове и спадове, понякога цветя, друг път аплодисменти, сълзи и смях понякога, дори едновременно… И най-­вече в главната роля на майка, под режисурата на собствената си дъщяря ТеЯ (като ТеАтър почти)

Jana Werner Ph

ЕДНО: Рециклирам стари надежди, превръщам ги в нови мечти!

­ Времето се опитва да ме научи, почти успяло е, че в миналото трябва да се връщаме само за милите спомени и винаги да гледаме напред с усмивка към бъдещето. Само трябва да насочим мислите в тази посока.

ДВЕ: Всичко се връща!

Енергията винаги е възръщаема,­ затова пращай такава към хората, каквато искаш да получиш и ти от тях. И за да не звучи много „дзен“… Простичко казано:­ обичайте и уважавайте близките си хора и обръжение, за да сте в хармония със себе си.

Unsuccessful shooting

ТРИ: Възпитавай се! ­

Не се опитвай да възпитаваш децата си, продължавай да възпитаваш и развиваш себе си. Понеже основната ми роля е на майка, това е един от най-­добрите съвети, които мога да дам

на родители. Детето попива от нас всичко, най-­добрият начин да му покажеш какво е добро и как е достойно да се живее, е чрез своя собствен пример. Силно вярвам в това!

ЧЕТИРИ: Готви вкъщи и слушай хубава музика!

Може едновременно или поотделно. Говорим за храната за тялото и душата. Нищо друго, освен музиката, не ме разтриса толкова емоционално… За секунди през тялото ти може да мине такава неуписиема емоция, стига да имаш сетивата за нея. А домашно приготвената храна с щипка любов и внимание … Ехее 😉

1

P.S емоционален бонус * Момичета, носете рокли 😉

Мартина Ангарева е човек на изкуството. С родители музиканти – нямала е голям избор, освен да стане актриса. След като беше водеща в култовата телевизия ММ и известно време актриса в ОДТ „Боян Дановски“ град Перник, сега продъжава да играе основната си роля на майка.

лятно селфи

Снимки: личен архив Мартина Ангарева

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Мартина Ангарева и на Пълнощастие

Comments are closed.