ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… едно рошаво, шумно момиче, което превръща преждата в прегръдки

автор: Ангелина

ЕДНО: Решавайте проблемите си!

Да се правим, че проблеми няма въпреки наличието им, е пълно нещастие. Разбирането на проблема и решаването му всъщност правят живота щастлив!

ДВЕ: Пътувайте!

Поне веднъж в годината ходя някъде, където никога не съм била. Може и да е в другия квартал!

ТРИ: Не се смея на чужди мечти!

Всеки човек има свобода да мечтае, а колкото повече, толкова по-добре. Може тази негова мечта да сбъдне вашата 🤗

ЧЕТИРИ: Не забравяйте!

Приятели, помощ, усмивки, сълзи, любов, музика… Не забравяйте, че щастието не се отлага!

Здравейте! Казвам се Ангелина, Гица, По или Ая 🤗всичките имена са си мои! На 37 години съм… зодия Скорпион. Косата ми е рошава, очите кафяви, понякога нося и грим! Понякога съм агресивна и с комплекси, но като цяло мога да бъда победена само с добро. Рева и се смея с цяло гърло, не мога тихо!

Щастието, когато стана сутрин е да имам мляко за кафето, защото съм се сетила да си купя от вечерта. Щастието е, че не слагат лицето ми на плашила. Щастието е, че съм свободна да правя това, което искам 24/7 и го правя. Знам, че не мога да поправя всичко, но усмивките на хората мога:

Усмивка
Красива
Едвам забележима,
Но истинска!

Аз плета, ръчно плета денонощно, защото няма по-хубаво от това да вземеш едно кълбо прежда и да го превърнеш в прегръдка! Топла прегръдка! Бях хиляди неща, преди да почна да изработвам ръчно плетени дрехи! Във всичките си периоди съм била щастлива от това, което правя – сервитьорка, библиотекарка. Там, в света на книгите колко е прекрасно! Имам салон за педикюр – медицински, за хора с проблеми. Не знам какво ще стане след година или две. Може да съм си изплела и крила и да не ми трябват куриери! Но сега, сега е хубаво и ще стане още по-хубаво заради всички хора, които харесват дрехите, които правя! Сега това, което правя е шарено, топло и меко! Почнах от една шапка, която не продадох 🤗

Сега продавам толкова, колкото не мога да изплета.

https://www.facebook.com/

Снимки: личен архив Ангелина

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Ангелина и на Пълнощастие

Comments are closed.