ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… едно мечтателно момиче с дарба за рисуване, което превръща всяка дреха и предмет в платно

  • ЕДНО: Винаги изразявай себе си!

Всеки ден и всеки час показвай кой си всъщност и изразявай своята неповторима душа!

  • ДВЕ: Живей за момента без да съжаляваш!

Живей сега! Наслаждавай се на всеки ден и извличай всяко хубаво нещо от него! Не гледай в миналото, нито се опитвай да разгадаеш бъдещето. Сграбчи настоящето и му се отдай!

  • ТРИ: Следвай безпрекословно сърцето и душата си!

Те са твоят компас и ще те отведат където трябва, показвайки ти пълно щастие и спокойствие!

  • ЧЕТИРИ: Мечтай, обичай и пътувай!

Мечтай смело и нестихващо, това ни кара да продължаваме напред и нагоре! Обичай живота и му се наслаждавай всяка секунда!

Пътувай. Изпълвай ума и съзнанието си с нови моменти, места и хора!

Аз съм Биляна Борисова. Никога неостаряваща, опитваща се да пренесе цялото си вълшебство, любов и душа върху всяка една ръчно рисувана тениска, за да може притежателят й да бъде различен и да изрази себе си!

Завършила съм Техникум по текстил и облекло, след което се отдалечих от рисуването за известно време, следвайки другата си любов, пътуванията и туризма. Наскоро отново се завърнах към таланта си, като започнах да рисувам върху тениски и най-различни аксесоари, опитвайки се да им придам артистичност и уникалност. Така се появи BuBuS Art.

Mоже да разгледате и да се насладите на творенията ми на Facebook страницата ми:

https://www.facebook.com/BuBusArt/

Снимки: личен архив Биляна Борисова

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Биляна Борисова и на Пълнощастие.

ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… една мечатателка с фотоапарат, която разпознава истинското си „Аз“ на път и сред природата

Comments are closed.