ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ…най-лудия от лудите инструменти

автор: Чудомир Драгнев

ЕДНО: Бъди свободен!

Дай най-доброто от себе си, че и отгоре да си независима личност, отговаряща единствено пред себе си. Всеки ден е борба, себеизграждане, приключение. Все пак не забравяй, че твоя живот зависи точно от теб.

ДВЕ: Наспи се!

Дай на организма си почивка и опитай да накараш биологичния ти часовник да заработи. Той е твой добър приятел.

ТРИ: Постави си цел!

Постигането на нещо не бива да се бърка с финал. Качвай винаги летвата по-високо и по-високо. Развиването на уменията винаги носи удовлетворение.

ЧЕТИРИ: Хоби!

Важно за всеки е да намери приятно за себе си нещо било то четене на книги, гледане на животни важното е да освободиш съзнанието си от ежедневните проблеми и грижи.

Аз съм Чудомир Драгнев – основателят на “Looneytools”https://www.facebook.com/Looneytools/

Роден съм през зимата на 1983-та в семейство на интелектуалци. Дълго се лутах в търсене на себе си, като минах през биология, химия, градинарство, маркетинг, мениджмънт и т.н. Имам чудесно въображение. Може би заради книгите, които чета и винаги ме е било яд, че не умея нито да рисувам, нито да боравя с глина и цялата фантазия стои затворена вътре в мен. На най-неочакваното за мен място обаче, открих таланта си. Бързо разбрах, че металът не ме плаши и сякаш се предава в ръцете ми. Не ми трябваше много да усетя, че това е моето нещо и ще е мое занимание до гроб. Няколко години по-късно с помощта на приятели основах Looneytools и днес се радвам на прекрасна работилница, от която излизат както мои творения, така и поръчки от най-щур тип.

Също така съм неизменна част от проекта “Culturelab”. Зодия скорпион съм и обичам да купонясвам. Имах удоволствието да бъда част и от изграждането на най-големият закрит скейт парк в България заедно с екипа на Five high. Минaлата година се появихме и на страницита на „Ню Йорк Таймс“, където бе отразено съвместният ни проект с “Fireter”, един голям охлюв.

Мечтая си живота на занаятчиите в България да спре да бъде заложен на карта и съществуването ни да не е така мъчно и изградено от лишения. Оптимист съм, че ние, младежта на България, заедно можем да направим живота си по-приятен и стойностен.

Скейт парк: https://www.facebook.com/pg/fivehighskatepark/

Статия в Ню Йорк Таймс: https://www.nytimes.com/2017/

Снимки: личен архив Чудомир Драгнев

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Чудомир Драгнев и на Пълнощастие.

Comments are closed.