ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… Пчъ – човекът, който обича семейството си, пчелите, природата и музиката

  • ЕДНО: Намери себе си извън системата, след това влез в нея и я промени!

Всеки се оплаква от пагубните дни на съвремието ни. За да не се оплакваме, нека се опитаме да направим промяна в нашите съзнания. Събуждане, но не от будилник на скъп телефон. Четете. Знанието е пътят към мъдростта.

  • ДВЕ: Щастието идва с положителното мислене, не с гняв върху плещите ни!

Опитват се да объркат съзнанията ни с всичките реклами, медии, управници, бомби, разруха, легален алкохол и нелегална медицинска марихуана, скъпи дрехи, мода… Мога да продължа вечно, но с положително мислене отвъд тези проблеми ни чака насладата от живота.

Почивай в мир, Бъки!

  • ТРИ: Обичай всяко живо същество, не магазините в мола!

Вещите не ни правят щастливи, знайте го. Човек се помни по дела, не по пари в джоба. Нямаме нужда от смартфон, телевизор, водка и бърза храна. Имаме нужда от сближаване, а те ни разделят и владеят.

  • ЧЕТИРИ: Медитирай!

Постигаме контрол над ум, тяло, дух. Постигаме равновесие. Това е ключът към по-различния ми поглед над света. Има ли желание, има и начин.

Пчъ е прякор на 25-годишния, висок и красив мъж с име Георги, и фамилия Пчелин. Здравейте. И усмивката ми е хубава, дами. Хумор, нали знаете… В момента се занимавам най-много с писане на рими и не-рими, комбинирайки ги с музика. Сиреч – правя рап. Ще правя още много.

Все още с незавършено висше образование, на крачка съм от „инж.”. Живея в София за да работя, но съм от Добринище, Пирин. Винаги съм смятал обаче, че говоренето за мен отегчава хората. Нека им дадем повече време да се съсредоточат над себе си.

Вярвай в себе си, никой друг не е толкова честен с теб, освен самият ти.

Фейсбук страница на Пчъ: https://www.facebook.com/PeaceForBees/

Ютуб канал на Пчъ: https://www.youtube.com/user/metallicacob1

Послеслов:

Обичай пчелите, важно е.

Снимки: личен архив Пчъ

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Пчъ и на Пълнощастие.

Comments are closed.