ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНО ЩАСТИЕ ОТ… DOUZ – един бийтмейкър, който точно дозира солта!

  • ЕДНО: Бачкай!

Работи върху собственото си развитие. Бъди отговорен човек. Бачкай за сбъдването на мечтите си, не се отказвай! Винаги има пътека, само трябва да я откриеш!

  • ДВЕ: Изненадвай!

Изненадвай себе си и околните. Прави неща, които да радват теб и хората, които обичаш! Раздавай се, ще ти се върне. Може да не е в момента, в който искаш и очакваш, но ще ти се върне! Бъди себе си, не позволявай на хора и ситуации да те променят, не губи същността си, не се дели от себе си! Просто изненадвай!

  • ТРИ: Приемай!

Приемай ситуации

те такива, каквито са. Приемай хората такива, каквито са. Приемай задачки и нови предизвикателства, но не приемай нищо, което не те кефи!

  • ЧЕТИРИ: Почивай!

Намирай време да отпочинеш, да помързелуваш, да гледаш нещо, което обичаш: филм, сериал, предаване. Прекарай време за хората, които обичаш, някоя книга да прочетеш (препоръчвам „Проницателят“ на Анди Андрюс), да се събереш с приятели. Намирай време за своята почивка, без значение в каква форма ще е тя!

Аз съм Денис Алиев от град Долни Дъбник. Едно обикновено момче на 34 години, което мечтае музиката и портретите му да стигат до повече хора. В HIP HOP средите съм по-познат като DOUZ BEATS, а в арт средите като DOUZ ARTS. Аз съм единственият художник в България, който рисува със сол. Мои солни портрети са споделяни от Facebook страници с повече от 2 милиона последователи. Споделян съм от известни имена като Мика Стоичкова, Азис, Веси Бонева, Ndoe, Спенс и много други. С мой портрет спечелих първо място в конкурс за портрет на Хю Лори, организиран в Щатите! Ааа да не забравя, рисувам също портрети с коса!

Мои бийтове може да чуеш в песните: Спенс – „Долна кифла“, Ndoe – „Новото Ndoe“, Ndoe – „Bang bang“, Fun to mass – „Mushiba“. Музиката на единствената песен, в подкрепа на глухото общество в България е моя, а именно “Заслушай се“.

А най- якото предстои, идва с бавна и сигурна крачка!

Снимки: личен архив Денис Алиев

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора Денис Алиев и на Пълнощастие.

  • Музика от DOUZ BEATS

Следете за всичко ново от  DOUZ BEATS:

https://www.youtube.com/channel/

ПОРТРЕТИ от DOUZ ARTS:

Douz Arts – Jumanji

Douz Arts – JUMANJI Instagram: https://www.instagram.com/douzbeats/Dwayne The Rock Johnson Kevin Hart Nick Jonas Jack Black Karen Giłłan Jumanji #jumanji #jumanjimovie Entertainment Weekly #LAComicCon #Electrifying #JUMANJI #LACOMICCON Nerdist CinemaBlend Collider.com Fandango #douzarts #saltart #art #cinema #jumanjipressjunket #hittingtheatersdec20th

Публикувахте от Douz Arts в 26 ноември 2017 г.

Douz Arts

Douz Arts – Христо Стоичков – Камата

Публикувахте от Douz Arts в 7 декември 2017 г.

Douz Arts

Douz Arts – Азисhttps://www.instagram.com/douzbeats/

Публикувахте от Douz Arts в 22 ноември 2017 г.

Следете за всичко ново от  DOUZ ARTS:

https://www.youtube.com/channel/

Comments are closed.