ЧЕТИРИ СЪВЕТА ЗА ПЪЛНОЩАСТИЕ ОТ… RapaNizze` – обикновен човек, преследващ необикновени каузи

  • EДНО: Обичай!

Да знам, звучи наистина изтъркано и банално, aко e просто съвет. Но ако погледнеш живота си отстрани, сам ще признаеш, че това е нещото, от което всички имаме нужда за да се чувстваме истински щастливи. Да получаваме и даваме любов. Дори не говоря само за любов към половинката ти. Може би все-още не си я намерил, ако пък си – това е страхотно! Обичай я с цялото си сърце, не чакай тя да ти покаже любовта си, за да й отвърнеш със същото. Обичай и показвай любов, защото така го усещаш отвътре, не защото искаш да получиш нещо в замяна.

Обичай приятелите си, защото те, също като половинката ти, са веднъж на милион години. Те са семейство. Обичай семейството си. Обичай хората. Обичай природата. Обичай себе си.

  • ДВЕ: Мисли позитивно!

Винаги съм се ядосвал на хората, които ми казват „Това няма да стане“! Е, за разлика от тези хора, аз винаги съм бил с нагласата, че невъзможни неща НЯМА. Винаги съм постигал това, което съм си наумил. Не поставяй ограничения на мечтите си, позволи си да мечтаеш дори още по-мащабно. Важното е да се чувстваш добре. Нещата ще потръгнат рано или късно, ако си позитивно настроен към света.

  • ТРИ: Не позволявай на хората да определят живота ти!

Каквото и да правиш, винаги ще се намери някой, който да ти каже „Това не е правилно“, „Това не се прави така“. Въпреки че знаеш, че ако действаш по твой собствен и уникален начин, нещата ще бъдат добре, ти слушаш „околните“. Не го позволявай! Животът е твой! Никой няма право да ти казва как да живееш и какво да правиш, за да се чувстваш добре. Бъди добре по твой собствен начин, не по начина, по който всички ти казват да бъдеш.

  • ЧЕТИРИ: Отдели си време за изкуство!

Изкуството е важна част от живота на човек още открай време. Пусни си някое приятно парче, хубав филм, разгледай картините в близкия музей на изкуствата. Може да ти се струва банално, но това определено ще успокои душата ти от напрегнатото ежедневие и ще те накара да се почувстваш истински добре.

RapaNizze` е артистичен псевдоним, зад който стоя. Скромен човек на име Жо, както сам определям себе си. Аз съм бунтовник на новото време, който подкрепя необикновени каузи.

Не мога да кажа дали съветите ми ще Ви помогнат за пълно щастие, но знам със сигурност, че това е моя начин към неговото достигане. Добавям още един съвет, който смятам, че е преди всички други: Каквото и да Ви казват, каквото и да правите, не забравяйте да БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ. Няма по-красиво и истинско нещо от уникалността на хората. Не се променяйте, за да влезете в „рамка“.

Жо: https://www.facebook.com/RapaNizze.profile

RapaNizze`: https://www.facebook.com/RapaNizze/

Instagram: https://www.instagram.com/rapanizze/

Youtube: https://www.youtube.com/user/RAPANIZZE/videos

SoundCloud: https://soundcloud.com/rapanizze/tracks

SoundCloud 2: https://soundcloud.com/rapanizze1

Снимки: личен архив RapaNizze

© Копирането на статията е възможно само със съгласието на автора RapaNizze и на Пълнощастие.

Comments are closed.