За колекционери и любители на стария аналогов звук – Sofia Vinyl Fest

Женски пазар ще бъде домакин на най-запалените колекционери на винил.

Първото издание на SOFIA VINYL FEST ще събере повече от 10 търговци на грамофонни плочи от цялата страна, както и истински колекционери и любители на стария аналогов звук. Базарът на грамофонни плочи ще се състои в събота, 6 октомври 2018 година от 10.00 до 18.00 часа на терасата на галерия Сердика на Женски пазар и ще бъде с „вход свободен“.

Инициативата е на общинското дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД и столичния клуб Терминал 1.

Организираме това събитие, за да покажем, че на територията на Женски пазар могат да се случва и друг тип търговия, която да акцентира върху обмяната на знания и опит, да събере страстни колекционери на винили с обикновени любители и да ни помогне да не забравяме важните духовни ценности като музиката. Радвам се, че ще бъдем домакин на този своеобразен базар на грамофонната плоча и сме амбицирани заедно с партньорите ни от Клуб Терминал 1 да го превърнем в традиционен

каза Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД.

Приятната музика по време на 8 часовия търговски маратон ще осигуряват със сетовете си 4-ма от най-страстните почитатели на стария аналогов звук – пловдивският DJ и колекционер Skill, варненският DJ Mad Bear, и софийските селектори Lazy Face и Rood.

 

ОЩЕ ОТ ПЪЛНОЩАСТИЕ

Comments are closed.